Transport

BBG Co.prin administrarea site-ului www.exclusivedrinks.ro
nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind modalitatea de transport agreate de companie in conditiile de utilizare a site-ului Exclusivedrinks.ro.

Utilizarea site-ului - incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
 

Conditii generale
Produsele comercializate de Exclusivedrinks.ro sunt achizitionate direct de la PRODUCATOR / IMPORTATOR, se afla in ambalajul original sigilat al producatorului, sunt insotite de factura fiscala si garantie si sunt asigurate pe parcursul livrarii.

Livrarea produselor prin magazinul online Exclusivedrinks.ro se realizeaza in

Bucuresti
si zona limitrofa, in conformitate cu datele de contact pentru comenzi evidentiate

Program    L  -  V        8.00  -  17.00     l     S    8.00  -  14.00
Pentru livrarile din ziua urmatoare cu comanda pana la ora 17:00, confirmarea platii trebuie primita cel tarziu la ora 16:00 - ziua curenta sau cu plata ramburs - la livrare.

Livrare        
GRATUIT la adresa dumneavoastra daca valoarea depaseste 300 RON fara TVA.
COST suplimentar, conform grilei curierului agreat, cu plata ramburs - la livrare.


Romania
, in conformitate cu datele de contact pentru comenzi evidentiate

Program    L  -  V        8.00  -  17.00     l     S    8.00  -  14.00
Pentru livrari, considerati intervalul de 24 - 72 ore cu comanda pana la ora 17:00, confirmarea platii trebuie primita cel tarziu la ora 16:00 - ziua curenta sau cu plata ramburs - la livrare.

Livrare       
COST suplimentar, conform grilei curierului agreat, cu plata ramburs - la livrare.


Pentru livrari in afara intervalului standard de livrare, va rugam sa ne contactati inainte de lansarea comenzii pentru a confirma disponibilitatea.


Livrarea  
Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 2 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii - modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie.

Produsele pot fi returnate, cu conditia integritatii acestora - lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice, a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat.  

Avand in vedere domeniul de activitate al BBG Co. - eCommerce, ridicarea produselor de la sediu NU se poate considera comert la distanta, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile.

BBG Co.  isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau / si procesare administrativa din valoarea produsului.

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 29 de zile de la data depuneri actelor necesare la sediul nostru.

Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat, factura in original, certificatul de garantie in original cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei.

Stergerea oricaror date de identificare ale produsului, precum serial number S/N, partial sau totalitate de pe produse duce la pierderea garantiei.

Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.


Conditii de Livrare
Exclusivedrinks.ro livreaza in afara Bucurestiului prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.

Datorita evenimentelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi - 24-48 de ore din momentul expedierii, nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila.

In aceiasi masura, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Exclusivedrinks.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni.

Avand in vedere cele mentionate anterior, apreciati scuzele pentru inconvenientele create, context pentru care acestea sunt motive ce nu tin de organizarea companiei noastre - respectiv de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi asume obligatiile fata de clienti.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia.

Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a fost preluata de compania de curierat si orice informatie se poate obtine numai de la firma de la aceasta.

Important sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului care livreaza, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire daca acestea nu corespund solicitarilor.


Suport
Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia cu dumneavoastra cu Exclusivedrinks.ro.

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:
-  produse livrate incomplet sau incorect;
-  livrari intarziate;
-  produse ce nu au fost livrate in primele 48 de ore de la comanda;
-  colete ce prezinta deteriorari.

Pentru detalii referitoare la cazurile ce fac obiectul activitatii acestui departament ne puteti contacta prin formular de contact sau la :
T     021 340.09 08     l     F     021 340.09 08


Daca din cauze externe magazinului online Exclusivedrinks.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei.

Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta - din cauze legate direct de disponibilitatea destinatarului, comanda se anuleaza automat.
 

Conditii  speciale
Orice încercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.exclusivedrinks.ro, cu exceptia administratorului sau legal si fara acordul prealabil al acestuia, ofera dreptul unilateral si neechivoc ca administratorul sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

O zi exclusiva ...

Noutati

EXCLUSIV Drinks presence ... Bamboo, Bellagio, Bellucci, Cafeneaua Actorilor, Barocco, Expirat, Fratelli, Kult Kazeboo, Kristal, Armada Club, B52 The Club, Babylon, Chicago, Club 99, Club A, Club Fabrica, Maxx, Maya, Coyote, Player, Obsession, Tribute ...

02-05-2011

Bauturile preferate ale vedetelor...

13-02-2013

Winston Churchill, 1874 -1965

14-02-2011

Cele mai scumpe beri din lume...

04-10-2012

Despre cognac....

08-10-2012
Urmareste-ne pe
facebook twitter in key
Viziteaza magazinul Exclusivedrinks.ro pe ShopMania