Cum cumpar

Pentru inceput
asigurati-va ca sunteti logat ca membru cu drepturi depline.
Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos.

Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Produsele selectate vor fi evidentiate in frontpage, acestea pot fi vizibile si ulterior - la o noua inregistrare, chiar daca comanda nu a fost finalizata.

Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, mergeti catre sectiunea de produse pentru care optati.


Depunerea unei comenzi este foarte usoara, produsele dorite se adauga in cos, se completeaza datele de livrare si de contact si comanda a fost depusa.Informatii pentru expediere


Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda.
In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare.

Pentru a eficientiza procesul de livrare si a reduce riscul aparitiei de variatii ale caracteristicilor produselor la o comanda am adoptat unitatea de impachetare folosita de furnizor.
Concret, daca comanda NU depaseste  100 RON - conditie pentru o comanda livrata cu plata ramburs, unitatea de impachetare a producatorului NU poate fi divizata.
Pentru anumite categorii de produse si anume:miniaturi, vin, bere ,apa si juice, unitatea de vanzare este unitatea de impachetare a producatorului (bax cu numarul de unitati individuale prezentate in descrierea produsului).


Finalizarea comenzii

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.


Valoarea totala a produselor este exprimata in RON cu TVA.
Pretul NU include costul transportului, acesta este in functie de adresa si modalitatea solicitata de livrare, asa precum este prevazuta la sectiunea
Transport.


In functie de caracteristicile comenzii si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.
Timpul necesar pentru livrarea produsului respectiv, nu include si timpul de transport propriu-zis.
Acesta poate fi foarte mic pentru produsele din stoc si de 7-30 de zile pentru produsele aduse pe baza de comanda.


NU livram persoanelor care nu au depus comanda si pe site.


Persoanelor fizice - plata se realizeaza ramburs.
Persoanele juridice - plata se realizeaza prin banca cu OP, in avans sau ramburs cu Bilet la Ordin sau CEC
.
Pentru plata prin OP, vom livra marfa numai dupa ce am primit confirmarea platii.
Plata produselor cu BO sau CEC se poate face numai daca comenzile dumneavoastra cumulate, din trecut, au depasit valoarea de 2.500 RON.
La alegerea acestei optiuni veti fi contact telefonic.


O zi exclusiva ...

Noutati

EXCLUSIV Drinks presence ... Bamboo, Bellagio, Bellucci, Cafeneaua Actorilor, Barocco, Expirat, Fratelli, Kult Kazeboo, Kristal, Armada Club, B52 The Club, Babylon, Chicago, Club 99, Club A, Club Fabrica, Maxx, Maya, Coyote, Player, Obsession, Tribute ...

02-05-2011

Bauturile preferate ale vedetelor...

13-02-2013

Winston Churchill, 1874 -1965

14-02-2011

Cele mai scumpe beri din lume...

04-10-2012

Despre cognac....

08-10-2012
Urmareste-ne pe
facebook twitter in key
Viziteaza magazinul Exclusivedrinks.ro pe ShopMania