Legislatie

BBG Co.prin administrarea site-ului www.exclusivedrinks.ro
nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Legislatia Romana in vigoare privind normele si conditiile de utilizare a site-ului www.exclusivedrinks.ro.

Utilizarea site-ului - incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.Legea 365 / 2002

Activitatea magazinelor online este reglementata de prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic si ale ordonantei 130/2000 - cu modificarile si completarile ulterioare, privind protectia consumatorilor si executarea contractelor la distanta.

www.legi-internet.ro/legislatie-itc.html

Inainte sau in timpul incheierii contractului / comenzii clientului, comerciantul are obligatia de a pune la dispozitia clientilor in mod gratuit urmatoarelor informatii:

*   datele de identificare si de contact ale comerciantului;
*   caracteristicile esentiale ale produsului / serviciului;
*   pretul de vanzare si / sau alte taxele aplicabile cu precizarea taxele legale incluse;
*   modalitatile de plata, de livrare / prestare si alte conditii aplicabile comenzii;
*   dreptul si conditiile de denuntare unilaterala a contractului / comenzii - clientul are dreptul de a denunta unilateral comanda, doar cu plata taxelor postale de returnare, in termen de 10 zile de la primirea produsului / serviciului;
*   termenul limita de executare / livrare a serviciilor / produselor;
*   informatiile privind service-ul si garantiile oferite;
*  sa informeze despre indisponibilitatea produsului si conditiile de rambursare a pretului.
*   conditiile pentru obtinerea reducerilor, premiilor si cadourile,;
*   conditiile de participare si regulamentul jocurilor promotionale;
*   orice alte conditii impuse prin dispozitiile legale in vigoare.
 

Dupa primirea comenzii comerciantul are urmatoarele obligatii:

*   trimiterea unei dovezi de primire a comenzii prin posta electronica sau printr-un alt mijloc de comunicare individuala echivalent, la adresa indicata de catre destinatar, fara intarziere;
* confirmarea acceptarii ofertei, printr-un mijloc echivalent celui utilizat pentru trimiterea ofertei sau a acceptarii ofertei, cu conditia ca aceasta confirmare sa poata fi stocata si reprodusa de catre client.

Comerciantul trebuie sa isi indeplineasca obligatiile din comanda acceptata in termen de cel mult 30 de zile de la data comenzii, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.


Conditii  speciale

Orice încercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.exclusivedrinks.ro, cu exceptia administratorului sau legal si fara acordul prealabil al acestuia, ofera dreptul unilateral si neechivoc ca administratorul sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

O zi exclusiva ...

Noutati

EXCLUSIV Drinks presence ... Bamboo, Bellagio, Bellucci, Cafeneaua Actorilor, Barocco, Expirat, Fratelli, Kult Kazeboo, Kristal, Armada Club, B52 The Club, Babylon, Chicago, Club 99, Club A, Club Fabrica, Maxx, Maya, Coyote, Player, Obsession, Tribute ...

02-05-2011

Bauturile preferate ale vedetelor...

13-02-2013

Winston Churchill, 1874 -1965

14-02-2011

Cele mai scumpe beri din lume...

04-10-2012

Despre cognac....

08-10-2012
Urmareste-ne pe
facebook twitter in key
Viziteaza magazinul Exclusivedrinks.ro pe ShopMania